Turen gik til Fredericia Gymnasium for Juki og Bettina, som begge er kommende formidlere i Spiritismens Trossamfund. Og hvorfor stå dette?

Jo, fordi vi var blevet inviteret af en faglig gruppe af religionslærere, som havde sat god tid af til at høre om, hvad spiritismen som tro og videnskab er med henblik på at bruge det i uddannelsesøjemed. Dét, synes vi bestemt, giver mening J

Læreren Andreas, som har stået for kontakten, var godt forberedt, da bogen ”Den åndelige virkelighed” allerede var købt, og derfor var nysgerrigheden fra den faglige gruppe af lærere allerede vakt. Juki og Bettina kunne bygge videre på religionslærernes indsigt, og de blev bl.a. præsenteret for Spiritismens 5 Hovedpunkter, vores læregrundlag, og hvad spiritismen indeholder af berigende facetter.

Bettina og Juki krydrede åbenhjerteligt deres faglige inspirationsoplæg med egne erfaringer med spiritismen – f.eks. om den åndelige aktivitet, der er omkring os, og hvordan vi kommunikerer med vores åndevenner, og oplevelser fra barnsben.

Der var et stort ønske fra den faglige gruppe af religionslærere, at vi lavede en praktisk øvelse. Derfor faciliterede Juki en session i psykometri (energiaftryk fra afdødes genstande, som kan give information omkring den afdøde). Lærerne havde medbragt genstande hjemmefra, som blev fordelt anonymt imellem dem, der havde lyst til at deltage i øvelsen. Enkelte lærere valgte i stedet at observere. Inden øvelsen startede, sørgede Bettina for en pragtfuld indgangsbøn til vores åndelige kollegaer, som gav en dejlig og beskyttende energi at være i. Flere af lærerne pointerede, at de godt kunne mærke, at der skete noget i rummet. Under øvelsen kom der budskaber igennem fra den åndelige verden, hvilket var en lærerig førstegangsoplevelse. Bettina sluttede af med en afslutningsbøn med tak til de tilstedeværende ånder og for at sikre, at det var tid til at gå hver til sit.

Tak til jer, som er nysgerrige og undersøgende. Sammen gør vi nye opdagelser. Tusinde tak til Bettina og Juki for jeres værdifulde indsats.