For tre uger siden sagde Lars og Cammilla “JA” til hinanden med en spiritistisk vielse, hvor de fejrede deres kærlighed sammen med deres venner på Jorden og i åndeverdenen.

Cammilla og Lars havde valgt at holde deres bryllup på THEKRANE i Nordhavn, hvor fejringen foregik storslået og meget privat, omgivet af deres nærmeste venner/familie, som var inviteret med op i højderne i unikke rammer og med en himmelsk udsigt over København.

Det var Spiritismens Formidler, Christina Frank, som forestod vielsen, der var nøje skræddersyet til brudeparrets ønsker og behov. Det er helt oprigtigt en stor ære og glæde at få lov til at vie et par med den jordiske og åndelige kærlighed i forening. Som brudeparret efterfølgende har udtalt:

“Det var den mest magiske dag – lige i vores ånd ❤️. Tak for din meget personlige tale, hvor du virkelig så os og for at tænde et lys for os, som symbol på, at vi alle hører sammen og at ægteskabet handler om at udvikle sig sammen i lys og kærlighed. Vi kunne ikke have ønsket os det anerledes.”

Nyd de smukke billeder, vær med til at ønske brudeparret tillykke ved at sende dem tanker om en lykkefuld, kærlig og lys fremtid.

Kategorier: Vielse

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder