I søndags mødtes 25 medlemmer i Spiritismens Trossamfund i Aktivhuset Olsbækken i Greve til en træningsdag i clairvoyance.

Én af deltagerne har beskrevet sin personlige oplevelse af dagen. Nyd denne beretning, som du kan læse nedenfor, og mærk glæden, drivkræften og seriøsiteten, som ses af de skønne billeder fra dagen:

 ____________________

Vi mødtes både som uøvede og øvede deltagere. Nogle kom med nogen de kendte, andre kom alene. Nogle var meget nervøse og andre knap så nervøse. De, der var meget nervøse, oplevede at få støtte og opbakning fra andre medlemmer.

De ord, der kommer til mig, om dagen er blandt andet: ”Inspirerende, fællesskab, tryghed og berigende.”

Alle var der for at øve sig og udvikle sig inden for det mentale medieskab i samarbejde med vores åndelige guider og hjælpere. Alle, både garvede som uøvede, lærer en del på sådanne dage. Ja, det gør vi faktisk hele livet – både som en del af fællesskabet, individuelt og i samarbejdet med åndeverdenen.

Det var tydeligt at mærke, at der var plads til alle – både fra deltagernes side, men også fra underviserens (Leah) og hjælpernes (Mie og Mariianna) side. Det var fantastisk at opleve, at ingen var dømmende. Der var plads til masser af latter og humor, men også til læring og udvikling.

Vi kom igennem en masse øvelser med kærlig støtte og opbakning fra underviserens side, men såmænd også fra åndeverdenens side.

Der blev formidlet budskaber igennem deltagerne fra åndeverdenen. Dette forløb kærligt, humoristisk og bestemt/direkte, alt kommunikeret i kærlighed og af kærlighed.

Der var stor tiltro til, at deltagerne kunne klare de opgaver, som vi blev stillet overfor. Var der nogle, der oplevede tvivl, så blev de kærligt guidet igennem det.

Det var en pragtfuld dag, og flere deltagere nævnte, at de allerede glæder sig til næste gang.

Kategorier: Arrangement