5. februar, kl. 10.00-14.00
UNGDOMSARRANGEMENT FOR NYSGERRIGE UNGE MENNESKER
TIL EN UFORMEL SNAK OM SPIRITISME OG ÅNDEKONTAKT

- BÅDE FOR MEDLEMMER OG IKKE MEDLEMMER

Er du i alderen 13 til 21 år og nysgerrig på, hvad ånder og spiritisme er? – f.eks. hvad er skytsånder og åndelige hjælpere, og hvordan foregår kontakten til afdøde, på hvilke måder kan man se og høre afdøde (ånder) og hvordan kan du lukke ned for denne åndelige kontakt – så er dette arrangement bestemt noget for dig. Du kan deltage uanset, hvor meget viden og erfaring du har på området. Der er plads til os alle sammen i trygge og hyggelige rammer.

Hvorvidt du selv har haft én eller flere oplevelser med den åndelige verden eller blot vil vide mere, så er det her chancen for at møde ligesindede unge i et godt fællesskab sammen med erfarne medier, som er klar til at svare på en masse spørgsmål og dele ud af deres viden til glæde og gavn for dig.

Program for dagen:

10:00-11:30    Velkomst og introduktion
   Hvad er ånder, åndelige vejledere, skytsånder osv.?
   Hvorfor er de af os med evner ofte særligt sensitive, og hvordan undgår man at samle op på andres energier og blive overvældet i sociale sammenhænge?
   Hvad er reinkarnation, og hvordan kan traumer fra tidligere livstider påvirke dit nuværende liv i form af angst, fobier o.l.?
   Hvordan åbner og lukker man for kontakten til den åndelige verden på en sikker og ansvarlig måde?
   Kan alle blive et medie og lære at kommunikere med ånder?

11:30-12:15    Pause/frokost
Nyd din medbragte frokost med nye venner eller gå en tur ved den smukke strand som er lige ude foran døren.

12:15-13:45    Vidensdeling
Her har du mulighed for at dele dine egne erfaringer eller blot lytte til andres.
Du kan stille spørgsmål og få svar på det, du er mest nysgerrig omkring.

13:45-14:00    Afrunding og afslutning
Vi samler op på dagens indtryk og drøfter ideer til kommende arrangementer, hvor vi vil prøve kræfter med emner såsom clairvoyance, psykometri, afdøde kontakt o.l.

Du kan deltage uanset erfaringsniveau. Du skal blot deltage med et positivt, nysgerrigt og imødekommende sind. Vi vil gøre vores til at inspirere dig og svare på dine spørgsmål.

På dagen vil du møde de to medier Merle på 17 år og Jens Johansen på 46 år.

Jens har mange års erfaring med den åndelige verden igennem sit arbejde som medie (www.mod-lyset.nu) og i sit virke som formand for Spiritismens Trossamfund. Til daglig arbejder han som socialpædagog med unge mennesker.

Merle blev født med evner til at se afdøde. Dette kunne være overvældende som barn, og hun måtte lære, hvordan man åbner og lukker for kontakten. I dag er Merle 17 år og er meget tryg med sine evner. Udover at skrive bøger, der ofte er inspireret af hendes viden om den åndelige verden, arbejder Merle i dag som en kanal mellem mennesker og deres hold af åndelige vejledere (www.pearlbeacon.com)

Tidspunkt
Lørdag, den 5. februar 2022 kl. 10.00-14.00.

Dørene åbnes kl. 09.40.

Sted:
Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve

Arrangementet er åbent for alle unge i alderen 13 til 21 år.

Du må gerne medbringe én eller begge dine forældre (bonus-/stedforældre og/eller andre voksne familiemedlemmer) til arrangementet. De er mere end velkomne til at være til stede i Aktivhuset Olsbækken hele eller dele af dagen, hvor de voksne familiemedlemmer er i et særskilt lokale sammen med bl.a. Mia (Merles mor) og Christina Frank (næstformand i Spiritismens Trossamfund), som står til rådighed til at fortælle om trossamfundet, spiritismen, åndeverdenen, vores fællesskab mv.

Forældre med spørgsmål inden arrangementet er velkomne til at kontakte os på vores e-mail (dialog@spiritismenstrossamfund.dk) med et telefonnummer, og så ringer vi gerne inden for kort tid. Forældre/voksne familiemedlemmer er som sagt velkomne til at være til stede under arrangementet i et tilstødende lokale, hvor du altid kan gå ud til dem, hvis du har behov eller lyst.

Er du særlig sensitiv, hører vi gerne fra dig i forbindelse med tilmeldingen. Det er meget vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Det kan være en tryghed at vide, at en/flere voksne er i bygningen. Kontakt os blot på mailen: dialog@spiritismenstrossamfund.dk.

Det koster 50 kr. pr. person (for de unge) at deltage. Vil du som ung gerne have et voksent familiemedlem med som ledsager, er det gratis for denne person.

Deltagerbegrænsning for de unge er på 50 personer i Aktivhuset Olsbækken.

Tilmelding for hver deltager (de unge og evt. forældre) sker her (nemtilmeld.dk)

Kategorier: Ungdom