ENDELIG, endelig kunne vi mødes igen til et arrangement i Spiritismens Trossamfund den 14. juni 2020… Dog under begrænsede forhold pga. COVID19, men det var det HELE værd…!
Vi nød utrolig meget at være 15 mennesker og et utal af ånder samlet i Aktivhuset Olsbækken til en dag, hvor vi havde fokus på videns- og erfaringsudveksling i spiritismens tegn.
Det var et inderligt, nærværende og reflekterende arrangement, hvor vi drøftede åndelige og jordiske emner og spørgsmål, som vi havde på hjerte. Vi noterede hver især, hvad vi ønskede at tale om og placerede vores nedskrevne input på det viste whiteboard, og så gik vi i gang med at inspirere, oplyse og lære af hinanden.

Det var pragtfuld at være til stede i hinandens ligesindede selskab og ligeledes mærke den åndelige tilstedeværelse i form af vores kære venner, hjælpere og støtter på ”den anden side”.
Vi efterlod hinanden værende opfyldt af lethed, glæde og med masser af ny input. Det var skønt at dykke ned i de spiritistiske emner og spørgsmål og undersøge dem og samtidig få grint en masse.

TUSINDE TAK for den hjertelighed, rummelighed og passionerede tilgang, som I deltagere bidrog med. Vi er meget glade og taknemmelig for at kunne mødes på denne måde – både i jeres og ånders selskab.

Kategorier: Arrangement